Erwin van Eck

Vrijwilliger aan het woord – juni 2011

erwin-van-eckVoor degenen die mij niet kennen zal ik mij even voorstellen. Ik ben Erwin van Eck, 37 jaar jong, woon in Kerkdriel, ik ben getrouwd met Monique.

Mijn hobby`s zijn: dieren, vissen, tafeltennis, handbiken. Werken doe ik bij Lander in Geldermalsen, ik ben daar administratief medewerker.

Voordat ik bij Lander ging werken heb ik gewerkt als dierverzorger. Hierdoor ga ik graag met dieren om, en ben daarom vrijwilliger geworden bij de kinderboerderij. Zo kan ik toch nog met dieren omgaan, en mijn vrije tijd op een leuke manier verdrijven. Het leukste bij de kinderboerderij is het omgaan met de dieren en de kinderen die voor de dieren komen. Echt een favoriet dier heb ik niet, ze zijn allemaal leuk!

Belangrijk is dat er altijd vrijwilligers blijven, om zo het voortbestaan van de kinderboerderij te kunnen bewerkstelligen. Ik hoop dat het bestaan van de kinderboerderij nog lang zal voortduren, zodat kinderen, vaders, moeders, oma’s, opa’s nog lang van de dieren van de kinderboerderij kunnen genieten.