Fiona Stooter

Vrijwilliger aan het woord – februari 2012

fiona-stooterHoi ik ben Fiona Stooter en sinds een paar jaar vrijwilliger bij de beestenboel. Ik ben bij de Beestenboel beland door een advertentie die ik zag hangen ik moest in die tijd vanwege gezondheidsproblemen stoppen met paardrijden. Om toch iets met dieren te blijven doen vond ik dit wel een goede oplossing toch nog omgang met dieren en ik help er ook nog de kinderboerderij mee.

Ben begonnen met de voerdienst en na ongeveer een jaartje werd mij gevraagd of ik interesse zou hebben om in het bestuur plaats te nemen als secretaris. Na wat bedenktijd en een vergadering te hebben meegemaakt heb ik besloten om het te doen. Het leuke eraan is dat je ook mee mag beslissen over de dieren en alle andere dingen.

Als je mij vraagt wat ik de leukste dieren vind op de Beestenboel ga ik voor de schapen,konijnen & kippen. Waar ik absoluut niks mee heb zijn reptielen, insecten en alles wat onder water leeft. Maar waar ik helemaal happy van word zijn honden,paarden en katten.

Naast de dieren verzorgen doe ik aan spinning in de winter en in de zomermaanden kun je mij op de mountainbike vinden. Nou hopelijk zijn jullie weer wat wijzer geworden van mijn story en wie weet tot ziens op de Beestenboel.